Jobb, man äter, det är det man gör. Jag sitter och äter nu och jag kommer äta fram till dess att jag går hem. Vem är det som utrustar ställena med saftiga kakor och chokladbufféer? Varför gör dom så här mot mig. Hur ska jag kunna göra något när jag simmar i sötsaker.
De äckliga sugkaramellerna smakar himmelskt, som gamla 50örestugg, jenka, shock ni vet dom vi alla älskade. Kakan jag äter nu, Jamie Oliver produktion. På riktigt.
10 kommentarer:
Gud, vilken blogg-explosion som hade skett sen sist! Jag är i chock! mkt bra
jag äter nu. när jag är ledig. hela tiden.
FÖR JAG FÅR SVÄLTA PÅ JOBBET! EN MINIPORTION MAT PÅ EN TOLVTIMMARS DAG. HAR MAN TUR KANSKE MAN FÅR EN POLARKLÄMMA OCKSÅ!!!!
oftast dillkött dessutom. dillkött? vem äter dillkött nuförtiden? jo, flygpersonal...
säkert antonia också iof...
Jag äter dillkött!!! Jag gör verkligen det. Med glädje. Fan va sjukt. Så äcklig är jag.
Ja konstig grej det där med flygplansmat. En gång blev jag och Tove hembjudna till en tjej vi känner och då bjöd hon på biffar i gräddsås och såna där frystorkade kubuppskurna potatisar och morötter hon tagit från planet. Gah!
om ändå detta bolag bjöd på något så ljuvligt som gooh's wallenbergare.... jag skulle vara evigt tacksam..
Igår hade vi kardemumma, rabarber smörbullar på Bakery. Jag höll mig inte någonstans i skinnet då kan jag tala om.
Redan betat av dagens (den 8/6) första kaka a la Jamie Oliver.
Det var väl toppen att du kompenserade din feberförkylning med lite godis och DILLKÖTT, det är HIMMELSKT, tillsammans med rätt grönsaker. Ät på, Antonia!!! Och alla ni som inte käkat det tidigare. Tove, du har rätt! Jag har saknat inläggen ett litet tag, men som du säger, en explosion!
Skicka en kommentar