torsdag 13 november 2008

Fotoslut

Idag är det sista gången på fotoskolan och man ska ta med sig några av sina favoritbilder man tagit. Det blev lite häst, lite barn, lite vän, och en massa Johannes.








7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, där finns det många associationer att göra om man känner för det. Inga bilder från Grekland för en gångs skull, fast jag saknar dem. Hoppas kursen varit kul!!!

Johanna sa...

nej, har aldrig haft med proffskameran till grekland.. Men det kommer kanske

Anonym sa...

Hon högst upp, e de hon Josefina? F fan va snygg hon e alltså

josefina sa...

tack snälla. Själv tycker jag att jag påminner stakt om en typisk skräcködla på den där bilden. Missförstå mig rätt Johanna, jättefint fotograferat, men det hade varit ännu snyggare om man tog bort den där mögliga fläcken i mitten.

Anonym sa...

VARFÖR är det så vanligt med självförnekanden hos så många kvinnor på denna blogg när de får raka ord om hur snygga de är, vilket de också är? Så svårt med självkänslan kan det väl ändå inte vara. Josefina, du är jättesnygg både på bilden och i verkligheten och bilden är bra och vilket mögel??? Skall jag gå till optikern!

Johanna sa...

Jag håller helt med grannen. Skärpning nu Josefina!

Antonia sa...

Nej tvärt om, fy Jossan ser ju beklämd och skitnödig ut. Hon är snyggare i verkligheten. En av de snyggaste till och med.